Despre noi

Pensiunea Grosspold

Pensiunea Grosspold este situată în Apoldu de Sus, într-o zonă cu peisaje incredibile, cu păduri dese și coaste abrupte de deal, între care se ascund stâne, pășuni și case de vânătoare.
Povestea noastră

Pensiunea Grosspold

Pensiunea Grosspold este situată în Apoldu de Sus, intr-o zona cu peisaje incredibile, cu paduri dese si coaste abrupte de deal, intre care se ascund stane, pasuni si case de vanatoare.

Aici, fiecare camera isi are propria poveste. Asa se face ca vii in vacanta si primesti cheia spre un taram aparte, dupa gustul sufletului. Poti alege intre un spatiu somptuos, unul romantic, altul idilic si tot asa, fiecare indemnand la visare. Ce ti-ai putea dori mai mult decat o baie cu jacuzzi intr-un décor senzual violet si auriu, luminata de un candelabru de cristal? Sau imprimeurile delicate, faldurile si finetea tesaturilor din dormitorul pentru romanticii incurabili, la lumina lumanarilor?

Micul dejun poate fi savurat zilnic la proprietate, iar cina este servită la restaurantul din incintă, care include și un bar. Cel mai apropiat magazin alimentar se află la 20 de metri de proprietate.

Proprietatea este dotată cu aer condiționat şi oferă acces WiFi gratuit în zonele publice, o grădină cu terasă și un restaurant cu bar. La proprietate sunt disponibile locuri de parcare publice gratuite.

Oaspeții de la Grosspold se pot relaxa în gradina, pe terasa şi pot face plimbări cu bicicleta pe traseele de ciclism din jurul proprietăţii.

Parcare
Grădină
Restaurant
Bar
Internet Wireless
Aer conditionat
Loc de joacă
Oferte

Noutăți & Oferte

Garden Party

Petrecere privată în grădina noastră.

Events & Party Catering

Servicii de catering pentru petreceri private.

Ofertă Revelion 2021

Revelion 2021 la Pensiunea Grosspold.